Reilua Kenkätuotantoa Saksassa

Leguano GmbH on Paljasjalkakenkien valmistaja Saksasta. Koska Leguano paljain jaloin kengät mahdollistavat luonnollisen liikkumisen: kävelyn ”paljain jaloin”, ne ovat valloittaneet käyttäjiensä jalat jo vuodesta 2009.

Aikana, jolloin suuri joukko kenkävalmistajia tuottaa tavaroitaan alueilla, jotka ovat kaukana Saksasta tai EU:sta, yrityksen perustaja Helmuth Ohlhoff päätti: “Tuotamme täällä – Saksassa valmistettuja paljain jaloin kenkiä”. Kaikki alkoi vuonna 2009 Sankt Augustinissa, Nordrhein-Westfalenissa. Vuonna 2018 yritys muutti ”naapuriin” Buchholziin, Rheinland-Pfalziin. Sieltä leguanot kulkevat yli sataan paljasjalkakenkien myymälään Saksassa, lukuisiin vähittäiskauppakumppaneihin sekä maailmanlaajuisesti: esimerkiksi Kanadaan, Skandinaviaan, Sveitsiin, Tšekin tasavaltaan ja Kiinan pääkaupunkiin Pekingiin. Mikä motivoi nuorta yritystä tuottamaan kotimaassaan, kun toimitusketju kattaa yleensä useita maita ja maanosia? ”Haluamme puhua liikekumppaneiden ja työntekijöiden kanssa ilman kieliesteitä ja tulkkeja. Lisäksi etäisyydet ovat lyhyempiä ja voimme reagoida tapauskohtaisesti tarvittaessa. Tietenkin myös laadulla on merkitystä! ”sanoo toimitusjohtaja Ohlhoff vakuuttavasti.

Leguano – kasvava yritys Saksassa

Paljasjalka kenkätehdas, joka koostui vuonna 2009 kourallisista työntekijöistä, on kasvanut tasaisesti sen perustamisesta lähtien. Uusia työntekijöitä palkataan vähitellen kaikilla alueilla, toimistossa, varastossa, myynnissä, paljasjalkaliikkeissä ja yrityksen ytimessä: ompelimossa. Ompelu tai räätälöinti, ompelukoneiden toiminta, tarkka silmätunne ja taidokkuus ovat tärkeitä ominaisuuksia – mutta jotka voidaan myös oppia innokkaasti ja kyvykkäästi, ja joita etsitään epätoivoisesti Leguanosta! Nyt yli 500 työntekijän iällä ei ole merkitystä, kaikki on edustettuna parikymppisistä eläkeikää lähestyviin, riittää että he ovat motivoituneita ja vakuuttuneita laadun varmistajia.

Leguano kenkävalmistajan salaisuus

Mikä on tavoittelevan, keskikokoisen paljain jaloin kenkävalmistajan salaisuus? Asiakastyytyväisyys on avain vahvaan kysyntään. He arvostavat kenkiä, jotka ovat erittäin mukavia ja tarjoavat aivan erityisen tunteen – ikään kuin kävelisit paljain jaloin. Jalkojen vapaus sekä se, että asiakkaat huolehtivat jalkojen hyvinvoinnista on mahtavaa. Tuotevalikoima kasvoi muutaman vuoden sisällä ja sisältää nyt runsaasti valikoimaa eri värivaihtoehdoissa .Kaikissa malleissa yksi asia pysyy samana: leguano paljain jaloin kengät – Valmistettu Saksassa!

0 tonnia
Ensisijaisen raaka-aineen säästö
0 MWh
Energiansäästö tai energiantuotanto
0 tonnia
Kasvihuonekaasujen säästöt

Tulevaisuuden puolesta – ekologinen vastuu

REMONDIS on yksi maailman suurimmista kierrätys-, palvelu- ja vesipalvelujen tarjoajista ja on myöntänyt Leguano GmbH:lle kestävyystodistuksen vuodelle 2018. Leguano saavutti (Saksassa) seuraavat säästöt vuodelle 2018:

. Ensisijaisen raaka-aineen säästö 37,7 tonnia:

– niistä 1,8 tonnia fossiilisia polttoaineita

– 35,6 tonnia puuta,

– 0,2 tonnia metalleja,

– 0,1 tonnia mineraaleja.

 

  1. Energiansäästö tai energiantuotanto 91,1 MWh

Tämä vastaa viiden mallikotitalouden vuotuista sähkön ja lämmön kulutusta.

 

  1. Kasvihuonekaasujen säästöt 5,7 tonnia CO2-ekvivalenttia

Tämä vastaa 2,5 tonnin poltetun hiilen päästöjä.

Lasten koko

22 / 23

13 cm

24 / 25

14 cm

26 / 27

15 cm

28 / 29

16,5 cm

30 / 31

17,5 cm

32 / 33

19,5 cm

34 / 35

21 cm

Hoito-ohjeet

Pese 30 °C asteessa pesupussissa (hienopesu).

Pese nauhat käsin erikseen, käytä mietoa pesuainetta (ei pesujauhetta), ei huuhteluainetta.

HUOM! Husky ja Chester ruskea eivät ole pestäviä. Suosittelemme käyttämään suojasuihketta.